PokerStars Berharap Dapat Mengelak Lebih Banyak Isu Ketika Kejohanan Poker Dalam Talian Ontario Bermula
Toto

PokerStars Berharap Dapat Mengelak Lebih Banyak Isu Ketika Kejohanan Poker Dalam Talian Ontario Bermula

Kini perjudian dalam talian berkembang di Ontario, semua orang mahu mengambil bahagian dalam tindakan itu. PokerStars menyertai pergaduhan dengan memperkenalkan Kejohanan Poker Dalam Talian PokerStars Ontario sulungnya (ONCOOP). Walau bagaimanapun, pertama sekali, ia perlu Prize SGP memastikan pelayannya berfungsi dengan baik.

Bintang bola sepak Brazil, Neymar Jr
Bintang bola sepak Brazil, Neymar Jr dalam foto promosi sebagai duta budaya PokerStars. Platform poker dalam talian sedang melancarkan kejohanan baru di Ontario bulan depan. (Imej: PokerStars)
PartyPoker telah pun menjalankan kejohanan poker dalam talian yang berpangkalan di Ontario bulan ini, dan BetMGM dilaporkan akan memperkenalkan versinya sendiri pada satu ketika. Flutter’s PokerStars akan menambah namanya kepada senarai dengan ONCOOPnya bermula hujung minggu ini.

Pemain boleh mendekati meja maya dengan sedikit gementar, dan memang wajar. PokerStars baru-baru ini berhadapan dengan rasa malu apabila Kejohanan Poker Dalam Talian Dunia (WCOOP) terbaharunya terhenti kerana serangan penafian perkhidmatan (DDoS) teragih awal bulan ini.

Siri ONCOOP berlangsung dari 1-17 Okt. dan mempunyai 132 kejohanan dalam SDY Hari ini jadual. Pada masa pemenang terakhir muncul, lebih daripada CAN$2 juta (AS$1.45 juta) dalam bentuk wang hadiah yang dijamin dijangka telah diedarkan.

Semua format poker standard tersedia, termasuk Texas Hold’em dan Omaha. Akan ada acara DeepStack dan Knock-Out, serta Turbo dan Hyper Turbos.

Kejohanan Semua Bentuk dan Saiz
Belian bermula serendah CAN$5 (US$3.64) dan naik kepada CAN$2,000 (US$1,455.40). PokerStars juga akan menganugerahkan Freerolls Peluang Kedua bernilai CAN$35,000 (US$25,469) sepanjang ONCOOP.

Pemain juga boleh merebut tempat duduk dalam salah satu daripada dua Acara Utama. Kejohanan NLHE belian CAN$50 (AS$36.40) mempunyai hadiah wang jaminan CAN$40,000, manakala acara NLHE belian CAN$500 (AS$364) mempunyai sekurang-kurangnya CAN$200,000 (AS$145,600) untuk dimenangi.

Terdapat juga dua Pas Platinum PokerStars sebagai sebahagian daripada kumpulan hadiah. Ini menyediakan akses kepada Kejohanan Pemain PokerStars (PSPC) di Bahamas pada Januari depan. Setiap pas bernilai AS$30,000, yang meliputi pembelian masuk $25,000 dan wang tunai perjalanan $5,000.

Walaupun ini adalah siri COOP pertama di Ontario, ia bukanlah kejohanan PokerStars pertama yang dianjurkan di wilayah itu. Itu milik Siri Platinum Ontario pada bulan Julai.

Siri itu termasuk 90 acara dan mempunyai CAN$1 juta (AS$727,800) dalam bentuk tunai yang dijamin di atas meja. Ia tidak menarik perhatian orang ramai yang diharapkan PokerStars. PokerStars mempunyai tindanan sekurang-kurangnya 50% dalam tujuh acara. Ia masih muncul di hadapan, walaupun, kerana lebih daripada 35 kejohanan melepasi sasaran mereka dengan sekurang-kurangnya 20%.

WPT di Tanah Bawah
September adalah bulan yang sibuk untuk poker. Semasa PokerStars cuba melengkapkan WCOOPnya, Jelajah Poker Dunia (WPT) sedang mencari pemenang di tanah bawah. Bulan ini menandakan Jelajah Utama WPT Australia yang pertama, yang dihoskan Star Gold Coast Star Entertainment . Acara Utama, dengan pembelian masuk sebanyak AU$5,400 (AS$3,484), merupakan satu kejayaan besar, menarik 710 pemain dan melonjakkan kumpulan hadiah sehingga AU$3.55 juta (AS$2.29 juta).

Akhirnya, pemain yang tidak mahu berada di sana pun yang menang. David Tang dari Melbourne pada mulanya merancang untuk mengambil bahagian sebelum Togel HKG dia cuba berundur pada saat-saat akhir.

Sebaliknya, dia mahu menonton Grand Final Liga Bola Sepak Australia. Dia dengan berat hati terjebak dengan acara itu apabila dia tidak dapat membatalkan penerbangannya.

Ia membuahkan hasil juga. Penamat tempat pertamanya menyaksikan dia berpoket AU$425,712 (AS$274,669). Sebagai naib juara, Po Ho dari China membawa pulang AU$277,225 (AS$178,865).