tarif kamar hotel Macau munggah ing Juli, taun-kanggo-tanggal: badan perdagangan
Toto

tarif kamar hotel Macau munggah ing Juli, taun-kanggo-tanggal: badan perdagangan

Biaya rata-rata kamar hotel Macau tambah 3,9 persen ing Juli dibandhingake karo periode taun sadurunge, amarga rata-rata pendhudhukan hotel kanggo Data SDY periode uga munggah 0,4 persentasi, kanggo 93,5 persen. Iku miturut data bubar dirilis dening Macau Hotel Association. Ing Juli, tarif rata-rata kamar hotel ing Macau MOP1,355,5 (US $ 167,8) saben wengi, ngandika badan […]

Toto

Pengatur Singapura, Macau ngomongake pengawasan ing simposium

Singapore Casino Regulatory Authority wis hosting sabanjuré 5. Singapore Symposium ing Gambling Peraturan lan Kadurjanan. Acara kasebut, sing Pengeluaran SGP dianakake tanggal 29 lan 30 Agustus ing Singapura, nampilake barisan speaker sing misuwur, kalebu kepala lembaga regulasi ing saben yuridiksi game 3 paling dhuwur ing donya kanthi revenue game reged: Macau, Singapura lan Nevada. ing […]

Toto

Pengunjung Macau non-game mbuwang meh 5pct ing 2Q

Pengunjung ing Macau ngentekake agregat MOP15,71 milyar (US $ 1,94 milyar), ora kalebu biaya game, ing kuartal kaping pindho 2019, mudhun 4,8 persen Togel SGP saben taun, miturut survey pengeluaran pengunjung paling anyar sing dirilis ing Rebo dening Statistik kutha. lan Layanan Sensus. Pengunjung sewengi nglampahi meh kaping papat kanthi jumlah agregat sajrone wektu kasebut […]

Toto

Suncity listco ngarepake kekalahan ing babak pertama

Suncity Group Holdings Ltd, tenan Hong Kong-kadhaptar kontrol dening boss saka Macau casino junket account Suncity Group, ngandika iku nyana nyuda Keluaran HK mundhut setengah pisanan dening “15 persen kanggo 25 persen” taun-ing-taun. Suncity Group Holdings minangka investor ekuitas ing skema resort casino Hoiana ing Vietnam lan uga bakal ngatur operasi casino lan pangan lan […]

Toto

MGM nunggu Macau govt ing teknologi pangenalan pasuryan: Bowie

Operator casino Macau MGM China Holdings Ltd durung nginstal teknologi pangenalan rai ing properti perusahaan, ujare direktur eksekutif perusahaan Slot Demo Grant Bowie. Perusahaan iki saiki nunggu pemerintah Macau kanggo ngetokake pedoman babagan nggunakake teknologi kuwi, ngandika ana ing komentar kanggo wartawan lokal. “Kita ngakoni lan ngakoni manawa ana masalah privasi sing signifikan” sing ana […]

Toto

Macau casino bakul tally munggah saklawasé 5pct ing 2Q

Ana 25.213 dealers makaryakke ing industri casino Macau ing pungkasan waktu kapindho 2019, munggah 4,8 persen saka periode taun sadurunge, miturut Data HK survey paling anyar ing kabutuhan tenaga kerja lan upah saka industri game, dirilis dening Statistik kutha lan Layanan Sensus ing Kamis. Tambah ing nomer bakul Macau uga bertepatan karo munggah ing ongko […]

Toto

IN THE BLACK: WPT FIVE DIAMOND MEMBUKTIKAN LEBIH BANYAK PENGESAHAN KERJAYA UNTUK TAYLOR BLACK

Mencapai kemuncak poker adalah satu perkara, melakukannya dua kali adalah perkara lain. Taylor Black sudah mempunyai satu markah utama pada resume pokernya. Tetapi dia mahukan lagi, gelaran besar kedua untuk menunjukkan bahawa kemenangan pertama bukan hanya sekali. Black merasakan dia memerlukan satu lagi titik peluru untuk menyerlahkan rekod pokernya. Dia mencapai hanya itu minggu ini. […]

Toto

PADA BUTANG: YURI ISHIDA MEMBUAT LARIAN MENGAGUMKAN DI FIVE DIAMOND

Ramai pemain di seluruh dunia mengimpikan untuk memenangi gelaran WPT. Selepas beberapa penamat besar dalam acara WPTDeepStacks di Eropah, Yuri Ishida dari Jepun sedang mencari prestasi cemerlang di WPT Five Diamond World Poker Classic. Selepas sampai lewat pada Hari 3, Ishida menjamin dirinya https://filmstory.org/ mendapat markah WPT terbesar Yuri Ishida mendapat tempat ke-40 dalam WPT […]

Toto

BERJUANG DI MEJA DAN MELAWAN KANSER: KISAH POKER LIMA BERLIAN MICHAEL GRAYDON

Rumah penuh tewas kepada rumah penuh sungai yang lebih besar untuk kehidupan kejohanan anda. Ini adalah senario yang menghancurkan yang mungkin menyebabkan kebanyakan pemain poker mengutuk nasib malang mereka. Tangan ini adalah nasib Michael Graydon pada awal Hari 1 hanya dalam tangan kedua WPT Five Diamond World Poker Classic. Ia adalah penyingkiran pantas daripada kejohanan […]

Toto

Web Togel Online Terbaik serta Terpopuler di Indonesia

Memainkan togel pada dikala ini dapat di jalani dengan gampang melalui layanan web togel online terpercaya yang terdapat di Indonesia. Game togel online ialah salah satu tipe judi online terpopuler yang amat banyak di gemari https://grafikhk.com/ para pemeran judi online di Indonesia. Yah betul, dibanding game judi online yang lain semacam poker, sbobet, ataupun secamnya, […]