Wynn Macau mbayar 0.06 $ deviden saben bagen pungkasan lan pengasil deviden tahunan 0.062 %.
Toto

Wynn Macau mbayar 0.06 $ deviden saben bagen pungkasan lan pengasil deviden tahunan 0.062 %.

Operator kasino Macau Wynn Keluaran HK Ltd mbayar deviden interim HKD0.45 (US$0.06) saham kanggo separo pisanan 2019. Wynn Macau Ltd marang Bursa Saham Hong Kong ana sing ngarepake dividen Togel SDY bakal dibayar tanggal 16 September kanggo para pemegang saham sing direkam tanggal 3 September. Adhedhasar Enggo HK Hari Ini pinunjul Wynn Macau Ltd, ngetung […]

Toto

HK mbantah duwe impact cilik ing Macau GGR: JP Morgan

JP Morgan Securities (Asia Pasifik) Ltd ngandika ngarepake protes sing wis njupuk Panggonan kanggo sawetara minggu ing Hong Kong duwe impact negatif suntingan ing Macau kang casino revenue game reged (GGR). “Impact nyata ing Lagu Togel [Macau] dikarepake game kudu luwih cilik tinimbang ing riko”, ngandika broker ing cathetan ana. Miturut memo institusi kasebut, pengunjung […]

Toto

penutupan bandara HK ora impact ing Macau mingguan GGR: analis

Penutupan sauntara Bandara Internasional Hong Kong ing 12 lan 13 Agustus ing hubungan kanggo mbantah sing wis mengaruhi kutha sing, ora babras revenue Uni Togel game reged (GGR) ing Macau kanggo pitung dina saka 12. Agustus kanggo 18. Agustus ngandika. loro makelar ing cathetan kapisah ditanggepi ana. “Kita ngira GGR saben dina minggu kepungkur udakara […]

Toto

tarif kamar hotel Macau munggah ing Juli, taun-kanggo-tanggal: badan perdagangan

Biaya rata-rata kamar hotel Macau tambah 3,9 persen ing Juli dibandhingake karo periode taun sadurunge, amarga rata-rata pendhudhukan hotel kanggo Data SDY periode uga munggah 0,4 persentasi, kanggo 93,5 persen. Iku miturut data bubar dirilis dening Macau Hotel Association. Ing Juli, tarif rata-rata kamar hotel ing Macau MOP1,355,5 (US $ 167,8) saben wengi, ngandika badan […]

Toto

Pengatur Singapura, Macau ngomongake pengawasan ing simposium

Singapore Casino Regulatory Authority wis hosting sabanjuré 5. Singapore Symposium ing Gambling Peraturan lan Kadurjanan. Acara kasebut, sing Pengeluaran SGP dianakake tanggal 29 lan 30 Agustus ing Singapura, nampilake barisan speaker sing misuwur, kalebu kepala lembaga regulasi ing saben yuridiksi game 3 paling dhuwur ing donya kanthi revenue game reged: Macau, Singapura lan Nevada. ing […]

Toto

Pengunjung Macau non-game mbuwang meh 5pct ing 2Q

Pengunjung ing Macau ngentekake agregat MOP15,71 milyar (US $ 1,94 milyar), ora kalebu biaya game, ing kuartal kaping pindho 2019, mudhun 4,8 persen Togel SGP saben taun, miturut survey pengeluaran pengunjung paling anyar sing dirilis ing Rebo dening Statistik kutha. lan Layanan Sensus. Pengunjung sewengi nglampahi meh kaping papat kanthi jumlah agregat sajrone wektu kasebut […]

Toto

Suncity listco ngarepake kekalahan ing babak pertama

Suncity Group Holdings Ltd, tenan Hong Kong-kadhaptar kontrol dening boss saka Macau casino junket account Suncity Group, ngandika iku nyana nyuda Keluaran HK mundhut setengah pisanan dening “15 persen kanggo 25 persen” taun-ing-taun. Suncity Group Holdings minangka investor ekuitas ing skema resort casino Hoiana ing Vietnam lan uga bakal ngatur operasi casino lan pangan lan […]

Toto

MGM nunggu Macau govt ing teknologi pangenalan pasuryan: Bowie

Operator casino Macau MGM China Holdings Ltd durung nginstal teknologi pangenalan rai ing properti perusahaan, ujare direktur eksekutif perusahaan Slot Demo Grant Bowie. Perusahaan iki saiki nunggu pemerintah Macau kanggo ngetokake pedoman babagan nggunakake teknologi kuwi, ngandika ana ing komentar kanggo wartawan lokal. “Kita ngakoni lan ngakoni manawa ana masalah privasi sing signifikan” sing ana […]

Toto

Macau casino bakul tally munggah saklawasé 5pct ing 2Q

Ana 25.213 dealers makaryakke ing industri casino Macau ing pungkasan waktu kapindho 2019, munggah 4,8 persen saka periode taun sadurunge, miturut Data HK survey paling anyar ing kabutuhan tenaga kerja lan upah saka industri game, dirilis dening Statistik kutha lan Layanan Sensus ing Kamis. Tambah ing nomer bakul Macau uga bertepatan karo munggah ing ongko […]